0
Sony'nin en gelişmiş cep telefonu Xperia Z2 ülkemizde satışa sunuldu. Dün itibari ile piyasalarımızda yerini alan Xperia Z2'nin fiyatı 2199 TL olarak belirlenmiş. Yüksek ama ülkemiz için alıştığımız bir fiyat.

Bir çok ülkede uzun zamandır satışta olan cihazın ülkemiz için geç kalması konusunda yorum yapmak yersiz. Bu kadar pahalı telefonların, ülkemizde ilgi görmemesi çok normal. Bir memurun maaşıyla aynı değerde olan şu telefonu alabilecek çok az insan olduğundan ülkemiz, dünya Sony pazarında önemli bir yer tutmuyor.

Sony son zamanlarda zor dönemlerden, dar boğazlardan geçiyor. Xperia Z2 ile ilgili sorunların dünya genelinde yaygın olması biraz da bu yüzden. Bildiğiniz gibi Sony, bir ara bazı ülkelerde cihazın ön siparişini kaldırmıştı. Şirket'in zararının sürekli büyümesi ve açılan farkın kapatılamaması ürünlerin pazarlanmasında sürekli sıkıntılara neden oluyor. Sony sadece telefon sektöründe değil, oyun sektöründe de uzun zamandır sıkıntı çekiyor. PS4 sorunları dünya genelinde hala bitmiş değil.

Xperia Z2 Türkiye'de Satışa Sunuldu

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top