0
Bildiğiniz gibi ülkemizdeki S3’ler ile Avrupa ve Amerika’daki S3’ler farklı. Örneğin Ülkemizde’ki S3’ün RAM’i 1 GB. Ancak Avrupa ve ABD’de satışa sunulanda 2 GB RAM var. Açıklamalara göre bu RAM’den ve diğer bazı özelliklerden dolayı ülkemizdeki S3’e Android 4.4 verilmeyecek. Neden verilmeyeceğinin detaylarını haberimizden alabilirsiniz. 

Samsung’dan gelen açıklama şöyle oldu. Size açıklamanın tam metnini sunuyorum. 

"Galaxy S III ve Galaxy S III mini'de yer alan 1GB RAM bazı donanım gereksinimleri, çoklu görev yetenekleri ve ekran performansı için beklentileri yeterli seviyede karşılamıyor. İyi bir tüketici deneyimi hedefleyen Samsung, Galaxy S III'ün uluslararası 3G versiyonu ve Galaxy S III mini'nin donanım gereksinimlerini karşılamadığı nedeniyle güncelleme programı dışında bırakmıştır. 2GB RAM'e sahip Galaxy S III LTE ise Android KitKat güncellemesini alacaktır." 

Samsung Galaxy S3 Android 4.4

Verilen bilgilerde sizler de okudunuz. Bazı özelliklerin seviyesi Android 4.4 için yeterli değil. Ya da bu haberi bir bahane olarak algılayabiliriz. Anlaşılan o ki Türkiye’deki S3’ler Android 4.4’ü alamıyor.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top