0
BTK başkanının İrlanda'da Twitter yetkilileriyle yaptığı görüşmeden olumlu sonuçlar çıktı. Son dönemde Twitter ile ilgili yaşadığımız sorunlar neticesinde sürekli gündemde olan konu yavaş yavaş çözümleniyor. BTK Başkanı Acarer'in yaptığı açıklamaların en olumlu sonucu, Twitter'ın yakında Türkçe canlı destek sistemini devreye sokacağı oldu.

Acarer, canlı destek sayesinde insanımızın yaşadığı bir sorunu direk bildirerek çözüm arayabileceğini söyledi. Ülkemizde sosyal ağların çok kullanıldığına dikkar çeken Acarer, Twitter Türkiye ofisi ile ilgili görüşmelerinde olduğunu söyledi ama herhangi bir sonuç hala yok. Burdan konuyu inceleyin: “Twitter Türkiye'de Neden Ofis Açmıyor?

Twitter ile ilgili yaşadığımız sorunların hızlı çözümü için mahkeme kararlarını İngilizceye çevirip Twitter yönetimine gönderildiğini söyleyen Acarer, aynı yapıcılığı hem Twitter hem de Youtube'tan beklediklerini ifade etti. Yaşanan sorunların bu sayede %70'inin hızlı bir şekilde çözüldüğünü dile getiren Acarer, yakın zaman içinde daha çok yakınlaşacaklarını ve hiç bir sorun kalmayacağını söyledi.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top