1
Bugün telefonunuzdan ücretsiz internete girebilirsiniz. Bunun yöntemini çok basit ve açık bir şekilde anlatacağız. İlk önce şu bilgileri verelim; yöntem denendi ve çalışıyor. Android telefon ve Vodafone hatla deneme yaptık. Ücretsiz bir şekilde internete girmek mümkün. Aynı şekilde telefonu bilgisayara bağlamak suretiyle telefon üzerinden bilgisayarla internete bağlanmakta mümkün. Şimdi bize ücretsiz internet için neler gerekli bir liste yapalım.

Ücretsiz internet için neler gerekli?

Şimdilik bunlar yeterli. Şimdi kısaca maddeleri açıklayalım.
Telefondan Ücretsiz İnternete Girmek
Neden Android cihaz gerekli? iPhone'da olmaz mı? : Bunu Androidli bir cihazda denediğimiz için bu şekilde. Ayrıca her VPN uygulamasıyla olmadığı için ve DroidVPN'yi başka işletim sistemlerinde denemediğimiz için başka Android dışında çalışıp çalışmadığından emin değiliz.
Neden rootlu cihaz gerekli? : Ücretsiz internete girmek için en önemli aracımız DroidVPN ve bu uygulama rootlu cihazlarda çalışıyor.
Neden Vodafone hat, Turkcell veya Avea olmaz mı? : Olmuyor diyenler var. Biz denemedik. Vodafone hattımız olduğundan sadece Vodafone'da denedik. Diğerlerinde deneyebilirsiniz.
Neden hatta 0 lira olmalı? : Hatta herhangi bir paranız yüklü ise mobil veriyi açtığınız anda liradan yiyecektir. Bunu engellemenin herhangi bir yolu yok. Bu nedenle hattanızda lira yüklüyse denemeyin. ( Bunu özellikle belirtiyorum liranız kesinlikle gidecektir. Herhangi bir sorumluluk kabul etmiyoruz. Bu nedenle 0 lira ile bu işlemi deneyin )
Neden DroidVPN başka bir VPN uygulaması olmaz mı? : Olabilir, olmayabilir... Bilmiyoruz. Denemedik. Ama siz deneyebilirsiniz. DroidVPN kaliteli bir VPN uygulaması herhangi bir sorun yaşamadan hem ücretsiz internet için hem de normal internet bağlantınız için kullanabilirsiniz.

Telefondan Ücretsiz İnternete Girmek

Ücretsiz internete girmek için ne yapmalıyım.

  1. DroidVPN'ye üye olun. Üyeliğiniz varsa giriş yapın.
  2. Mobil veriyi açın.
  3. DroidVPN'de bağlantı kurun.
  4. Premium üyeliğiniz yoksa ücretsiz serverları kullanın.
  5. Premium paylaşımı yapacağız.
  6. Bağlantı sağlandıktan sonra interneti kullanabilirsiniz.
İşlemler bu kadar. Sınırsız bir şekilde ücretsiz internet kullanmaya başlayabilirsiniz. Kısaca eklemek gerekir ki ücretsiz serverlar yoğun olabiliyor. Bağlantı kurmanız zor olabilir. Ücretsiz serverların 5 tanesi Amerika'da birtanesi Avrupada. Yoğunluğa göre internet bağlantınız yavaşlayabilir.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top