0
Samsung, yeni dev telefonuyla adından çok söz ettirecek. Güney Kore için Galaxy W adıyla bilinen telefon o ülkede hizmet veren SK Telecom isimli bir GSM şirketinin broşürlerinde görüntülendi. Cihazın özellikleri proşürde yer alıyor.

Farklı isimlerle biliniyor

Samsung'un bu tev ekranlı telefonunun dünyaya Galaxy Mega 2 ismiyle açılacağı söyleniyor. Özellikleri bir yana 7inc ekranıyla çok konuşulacak olan telefon, tablet telefon arası bir cihaz olarak görülüyor. Bildiğiniz gibi bu cihazlara Phablet ismi veriliyor. Fakat Samsung bu isme şirket olarak pek sıcak bakmıyor.

Galaxy Mega 2 / Galaxy W özellikleri

  • Ekran: 7inc, 720P çözünürlük,
  • Ram: 1,5Gb
  • İşlemci: Dört çekirdek, 1,2GHz
  • Kamera: 8MP arka, 2MP ön kamera
  • Dahili hafıza: 8Gb, microSD desteği
  • İşletim sistemi: Android 4.3
Samsung'un bu cihazı yakın zaman içinde resmi olarak tanıtacağı biliniyor. Cihaz özelliklerine baktığımız zaman işletim sisteminin 4.3 olması biraz itici geliyor. Zira yeni çıkan cihazların Android 4.4 çıkması şirketler arasında popüler bir durum olmaya başlamıştı.

Son olarak bahsedilmeli ki Galaxy Mega 2 başka bir cihazda olabilir. Mega serisinin ekranının çok büyük olduğunu biliyoruz. Bu cihazın 7inc ekranının olması, doğal olarak bu telefonu Galaxy Mega 2 olarak değerlendirmemize neden oldu ama farklı bir durumda söz konusu olabilir. Bildiğiniz gibi Mega serisi ilk çıktığında iki farklı telefonla çıkmıştı. Bu seferde aynı durum söz konusu olabilir.

galaxy w göründü

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top