0
Güncelleme: 28/08/2014 - Nova Launcher Prime v3.1 Apk sürümüne güncellendi. En güncel sürüm hemen altta bulabilirsiniz. Bütün sürümler yazının sonundadır.


-------------------------

Güncelleme: 13/07/2014 - Nova Launcher Prime v3.0.2 APK sürümüne yükseltildi. En güncel sürümü hemen altaki linkte bulabilirsiniz. Ya da yazının sonundan bütün sürümlere ulaşabilirsiniz.

Nova Launcher Prime v3.0.2 nasıl kurulur?

İndirmeye sunduğumuz dosya rar uzantılıdır. İçinde iki apk mevcuttur. Dosyanın içindeki apkleri sırasıyla kurun. Hepsini kurmanız gerekiyor. Apklerin birisi normal Nova launcher'dır. Diğeri size Prime sürüm özelliklerini verecektir.


Sürüm yükseltildi. En güncel sürüm v3.1... Bu sürümde neler yeni?
  • Google Voice güncellemesi, kelime geliştirmesi yapıldı.
  • Öğelerin düzenlenmesi daha esnek hale getirildi.
  • Today Calendar’s Dynamic Calendar ikon desteği geldi.
  • Bazı programlar yapılan temaların güncellenmesi gerekiyor.
Dosyayı burdan edinin: http://dl.10line.net/U Eski sürümler ve bütün diğer linkler yazının sonundadır. genel tanıtımı okumayı ihmal etmeyin.
------------------------------------------------------------------------------

Birçok kullanıcının Google Play’den bedava indirmeyi tercih ettiği Nova Launcher, alanında en iyilerden biridir. Ancak Google Play’den indirmeye kalkarsanız ücretlidir. Bu nedenle biz sizlere ücretli sürümünü ücretsiz olarak sunmaya karar verdik. 

Nova Launcher Prime V2.2’yi indirmek için yapmanız gereken sadece verdiğimiz bağlantıdaki uygulamayı indirmek. Uygulana Yandex Disk’e yüklenmiştir. İndirmek son derece basittir. Uygulamayı kurmanız yeterlidir. Kurduktan sonra size sadece tadını çıkartmak kalıyor. 

Nova launcher Prime V2.2

Nova launcher Prime V2.2

Nova launcher Prime V2.2

Sizler için kendi telefonuma kurdum ve görsel aldım. O görsellerden de bakabilirsiniz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top