0
Gameloft'un harika bir seri yaratmayı başardığı Modern Combat, yeni oyunla sevenleriyle buluşacak. Oyun öncekilerle benzer özelliklere sahip olsa da yeni ve benzersiz özelliklerle de bizleri memnun edecek gibi duruyor. En önemli özelliklerden birisi çok oyunculu mod ile tek oyunculu modun birbiriyle bağlantılı olarak düşünülmesi.

İstediğiniz gibi mod değiştirin

Modern Combat 5 oyununun en önemli özelliklerinden biri istediğiniz gibi mod değiştirebilecek olmanız. Yani tek oyunculu modu seven birisisiniz. O halde onu oynayın. Daha sonra çok oyunculu moda geçmeye mi karar verdiniz, herşeyi baştan yapmanıza gerek kalmayacak. Diğer oyunların aksine bu oyunda, karakterinizle birlikte mod değiştirebileceksiniz. Yani tek oyunculu modda geliştirdiğiniz karakteri çok oyunculu moda aktarabileceksiniz.

İçerik genişliyor

İnsanların sıkılmaması için bir sürü önlem alan Gameloft, oyuna 4 farklı asker ekleyecek. Bu sınıflar birbirinden benzersiz olacak. Sınıflar tam olarak şu şekilde ifade ediliyor: Assault, Heavy, Recon ve Sniper...

Assault hakkında

Assault, daha çok hafif silahlarla mücadele edecek. Orta menzil silahlar kullanacak. Tüfek ve tabanca.

Heavy hakkında

İsminden de anlaşılacağı üzere ağır silahlar kullanacak bu sınıfın verdiği hasar da büyük olacak. Ne yakın ne de uzak oynanacak bu oyun orta menzilden etkili olabilen, ağır ve korkutucu özelliklere sahip.

Recon Hakkında

Yakın mesafede çok seri olabilen bu sınıf hafif makinelilerle ve tabancalarla donatılmış. Bu sınıfı kullanırken çok hızlı olmalısınız. Verdiğiniz zarar az olduğu için vurulmadan öldürmek mantığıyla haraket etmelisiniz.

Sniper hakkında

Sabrın sonu selamet deyip yola çıkabileceğiniz bu sınıfta çok uzun menzilden rakibinizi avlamanız gerekiyor. Çok sabır isteyen ve çok ağır ilerleyen bu sınıf çok yüksek hasarlar verebiliyor.

Modern Combat 5: BlackOut'un ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor ama önümüzdeki bir ay içinde çıkışını gerçekleştireceği konuşuluyor. Mobil oyunların arasında adını sıkça duyduğunuz serinin yeni oyunu Modern Combat 5: BlackOut oyun deneyiminizi arttıracak.

modern combat 5 blackout

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top