0
Kickstarter'da telefon şarj aletleriyle ilgili son zamanlarda çok önemli projeler hayat buluyor. Bunun son örneği, Legion Meter. Bu cihaz hala bağış toplama aşamasında bulunuyo. Legion Meter, güç kaynağından gelen elektriği yükselterek cihazın daha hızlı şarj olmasını sağlıyor. Bunu yaparken de güvenliği ön planda tutuyor.

Yeni nesil cep telefonlarının bataryaları gün içinde bitiyor. Telefonun kalitesi arttıkça elbette kullandığı enerji miktarıda artıyor. Bu duruma çözüm arayan üreticiler, şimdiye kadar bataryayı büyütmek ya da enerji tasarrufu sağlayan işlemciler kullanmak gibi çözümler buldular. Elbette telefonların kalitesi ve yapabildikleri artmaya devam ediyor. Bu durum pillerle birlikte telefonların da büyümesinde neden olduğu için üreticiler sıkıntılı bir durumda.

Legion Meter İle Şarj Süresini Kısaltın

Son zamanlarda geliştirilen çözümler ise yedek batarya ya da yeni taşınabilir ve pratik şarj cihazları şeklinde. Legion Meter, cihazınızı çok kısa sürede şarj etmenizi sağladığı için gün içinde pilinizin bitmesinin hiç bir önemi yok. Cihaz %92 daha hızlı şarj imkanı sunuyor. İlk kullananlardan olmak için bağış yapmalısınız. Kickstarter Legion Meter...


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top