0
HTC bu sene modellerinin arasına bir yenisini daha ekleyecek. Oldukça popüler olan Butterfly serisine bir yeni üye daha geliyor. Butterfly 2 ismiyle anılan bu telefonun görüntüleri evleaks tarafından internette paylaşıldı. Görüntülerle birlikte özellikler hakkında dedikodularda çoğaldı.

Butterfly 2 özellikleri

HTC'nin bu yeni modeli Butterfly 2'nin Android 4.4 işletim sistemiyle geleceği söyleniyor. Zaten yeni çıkan üst düzey telefonlarda başka bir ihtimal düşünmek yanlış olurdu.

Ekran özelliklerine göz atacak olursak, HTC'nin en başarılı olduğu donanımlardan biri olarak ekran 5inc full HD olarak belirlenmiş.

İşlemcisi hakkında verilen bilgiler de sizi memnun edebilir. Butterfly 2 2,3GHz hızında, dört çekirdeli Snapdragon 801 işlemciye sahip olacak.

Ram bakımından günümüz telefonlarına ayak uydurabilecek olan Butterfly 2'de 2Gb ram bulunacak. Bir çok üst düzey modelin 2Gb kullandığını biliyoruz. Ama şirketlerin üst düzeyler için bundan sonra 3Gb kullanacaklarını düşünüyoruz.

Dahili depolamasının biraz düşük olduğunu söylemekte fayda var ama yeterli düzeyde. 16Gb depolama alanı olan telefonun hafızası micros SD ile genişletilebilecek.

Tanıtım tarihi ile ilgili net bir bilgi edinemediğimiz Butterfly 2'nin fiyatı da tahminden öteye gidemeyecektir. Bu nedenle özellikle ülkemiz için konuşmak çok gereksizdir. Htc'nin telefonlarının hiçte ucuz olmadığını düşünürsek, ülkemizde çok fazla kişinin alamayacağı bir cihaz olacağı kesin.

htc butterfly 2 ve özellikleri

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top