0
Ortada dolaşan dedikodular çok ilginç. Google Nexus ismini bırakıyor. Yapılan dedikodulara göre bunun sebebi Apple ile boy ölçüşememesi. Ama olayın neresinde rekabet devreye girdi de Apple'ile kıyaslama yapıldı pek anlamayadık. Anlaşışmayan bir diğer nokta ise Nexus isminin bırakılacağı ve yerine Android Silver isminin getirileceği. Bir ismin Apple rekabetinde ne kadar çok önemi olabilir diye düşünmeden edemiyoruz.

Bütün bu Apple çelişkileri nedeniyle biz durumun Apple rekabetinden bağımsız gerçekleştiğini düşünenlerdeniz. Google'ın yeni projesi Android Silver uzun zamandan beri konuşuluyordu fakat içeriği bilinmiyordu. Bir çoğunun tahmini de yeni dedikodularla beraber yanlış çıkmış oldu. Android Silver Google'ın yeni telefon ve tablet serisi olacak.

İnternette dolaşan haberlere göre Android Silver üretimini LG ve Motorola yapacak. Ya da başka bir ihtimal, bu iki şirketten biri yapacak. Google şirket anlaşmalarını tamamladığı ve yakında Android Silver ile ilgili kesin bilgilerin geleceği konuşuluyor. Bakalım Google'ın yeni ismi tutacak mı? Nexus neden tutması anlamadık; ama telefon modellerinin içinde Android kelimesini kullanmanın önemi elbette büyük.

google nexus yerine android silver kullanacak

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top