0
GM Discovery’de yaşadığımız sorunlardan en can sıkıcısı şarj girişinin bozulması olmuştur. Birçok kullanıcıya sorsanız hepsi aynı cevabı verir. GM cihazlarında bu genel bir sorun mudur, yoksa sadece Discovery’de mi bu sorun vardır? 

Quadro 4, GM’nin yeni çıkarttığı cihazlardan bir tanesidir. Bu cihazda şarj girişi kırılır mı, bozulur mu? Herhangi bir sorun yaşar mısınız? GM firması şarj girişini Discovery cihazında sadece 2 bacaklı yaptığı için kolay kırılıyordu. Ancak GM Discovery cihazından aldığı şikayetlerden sonra bu durumu değiştirdi. Elite, Elite Lite ve Quadro cihazlarında şarj girişini daha dayanıklı yaptı. Bu sorunlarla yeni cihazlarda karşılaşacağınızı sanmıyorum. Bunu şuradan da anlayabilirsiniz. Elite piyasaya çıkalı birkaç ay oldu. Bu kadar zaman şarj soketinin bozulmasıyla ilgili bir haber ortaya çıkmadı. Eğer böyle haberler ortaya çıksaydı GM firması aynı tas aynı hamam devam ediyor derdik, ancak şimdi tam tersini söylüyoruz. 

GM Discovery Quadro 4

Şu da var. Her telefonun şarj soketi bozulabilir. Sadece Discovery’nin biraz daha hassas o kadar. Tüm cihazları dikkatli kullanmanızı öneririm.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top