0
GM’nin yeni çıkarttığı telefon olan Discovery Quadro 4’ün fiziksel özelliklerini sizlere sunacağım. Elimden geldiği kadar sizi sıkmadan bu özellikleri vermeye çalışacağım. 

Cihazın fiziksel özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz: 
  • Cihazın boyutları: 131 x 63 x 9.7 mm’dir. 
  • Cihazın ağırlığı ise: 152 gr. 
  • Cihazdaki pil 3000 mAh’dır. En çok dikkat çeken özelliği de bu olmuştur. Elite ve Dİscovery’de bataryalar yetersiz kalmıştır. Ancak bu cihazda son derece yeterli olacağını görüyoruz. 
  • Cihaz Elite ve Discovery gibi iki farklı renk seçeneği ile geliyor. Bu renk seçenekleri konusu biraz daha geliştirilebilir. 
  • Elite’te kullanılan kalitesiz ekrandan sonra bu cihazda Super IPS kullanılacak. Ayrıca cihazın ekranı 16 milyon renk olacak. Ekrandan söz etmişken şunu da söyleyelim. Cihazın ekranı 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde olacak. Tüm bu ekran teknolojileri 4.5 inç ekranda var olacak. Bu 4.5 inç ekran 326 PPI değerinde olacak. Bu yüksek teknolojilerin küçük ekranda olması daha kaliteli bir görüntüye sahip olacağınızı gösteriyor. 
GM Discovery Quadro 4


Cihazın fiziksel özelliklerini sizlere bu şekilde sunmuş olduk. Cihazı hakkında sunacağımız daha çok şey olduğunu belirtelim. Bizi takip etmeye devam edin.

GM Discovery Quadro 4

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top