0
GM firmasının yeni çıkarttığı telefon olan Quadro 4 henüz piyasaya sürülmüş değil. Piyasaya sürülmeden özellikleri hakkında bir bilgi sahibi olun istedik. Quadro 4’ün ekranı hakkında bilgi vereceğiz. 

Quadro 4, 4.5 inç ekrana sahiptir. Bu ekranın piksel yoğunluğu 326 PPI’dır. Küçük ekrana yoğun piksel uygun olmuş. Bu net bir ekran demek oluyor. Bazı telefonları görüyoruz ekranı 5 inçten daha büyük, ama baktığınızda piksel yoğunluğu o kadar düşük ki ekrana bakasınız bile gelmiyor. Quadro 4’ün ekranı 1280 x 720 px. Yani HD ekrana sahip. Bu telefon aslına bakarsanız şarj ağırlıklı olarak insanların dikkatini çekmek için dizayn edilmiş. Her akıllı cihaz sahibi şarjdan yakındığı için bu telefonu tasarlama şekilleri şarj üzerine olmuş. Mesela ekran dedik. Ekran küçük ve HD. Bu da demek oluyor ki daha az pil harcıyor. 3000 mAh batarya ile bu ekranı düşündüğümüz zaman priz ile akraba olma durumundan bir nebze de olsa kurtuluyoruz. 

GM Discovery Quadro 4 Ekran

Cihazın ekranı Samsung cihazları gibi Super AMOLED değil ama IPS de sevdiğimiz bir ekran tipi. Discovery’deki gibi. Hem az enerji harcar, hem de daha iyi performans sunar. Net görüntüler sunar. Ekran bakımından sıkıntı çekeceğinizi düşünmüyorum.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top