4
Discovery için yakın zaman önce Kit Kat ROM yayınlandı. Kimimiz yükledi, kimimiz yüklemedi. Neden yüklemedi? Çünkü bazı sorunlar olduğunu duyduk, deneyenlerden de geri dönüt aldık ve gerçekten bazı sorunlar var. Peki, nedir bu sorunlar? 

Sorunlardan bir tanesi flaş ışığının çalışmaması. Fotoğraf ya da video çekerken flaş yanmıyor veya patlamıyor. Bu büyük bir sorun. Flaş ışığı nimettir. Bu denli hatalı Rom yayınlanması bizi hayal kırıklığına uğrattı doğrusu. Bu ROM’u kim yayınladı? Sitemizde isim vermiyoruz. Ancak yayınlayan kişinin GM ile alakası olduğu söyleniyor. Tek başına bu tür bir ROM yazamaz. Arkasında bir firmanın olması gerekiyor. Yani yayınlanan ROM bize GM’nin hangi aşamada olduğunu gösteriyor. Flaş sorunu çözülmeye çalışılıyor. 

ROM’daki bir diğer sorun ise şu. Titreşim çalışmıyor. İhtiyacımız olan en önemli iki özellik çalışmıyor. Bu iki özelliklerin çalışmaması gerçekten büyük bir eksiklik. GM bu iki sorunu düzeltip ROM’u güncelleme ile vermeli. Bu şekilde el altından değil. 

GM Discovery Kit Kat ROM hataları

GM Discovery Kit Kat ROM hataları

GM Discovery Kit Kat ROM hataları

Aldığımız geri dönütlere göre bu iki hatadan başka hata yok, ancak geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Üst bildirim çubuğundaki 3G yazısıda telefonu replika romlara benzetmiş onunda ordan kaldırılması gerek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet birçok hata var. kaldırılmaları veya düzeltilmeleri gerek.

      Sil
  2. ben de 2 soruna denk geldim birincisi telefona şarj halindeyken telefon kapalıysa açtığınızda general mobile yazısını geçip 4 farklı reknli top animasyonunda takılıp kalıyor. 2. si ise ben telefona farklı zil sesi atayamadım. birde tabi 3g deki kötü çekim performansı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanırım daha çok geliştirilmesi gerekiyor

      Sil

 
tic
Top