0
Bildiğiniz gibi Discovery Elite’te pili çıkartmak mümkün değil. Daha doğrusu arka kapağı çıkartmak mümkün değil. Bu bir kullanıcı için avantaj mıdır, yoksa dezavantaj mıdır? Bu yazımızda bunu inceleyeceğiz. 

Bu durum kullanıcıya göre değişir. Örneğin telefonu yoğun kullananlar yanlarında iki batarya taşıyabilirler. Biri cihazda takılı, diğeri ise çantalarında durur. Bu pili gün içerisinde şarjları bittiğinde değiştirirler. Bu durum onlar için bir kurtarıcı niteliğindedir. Ancak Elite’in kapağı çıkmadığı için pilini değiştiremiyorsunuz. Bu durum iki pil kullananlar için dezavantaj oluyor. Bir günü rahat çıkartanlar için kapak çıkartma olayı gereksizdir. Ancak bazı insanlar buna alışık olmadıkları için açılmayan kapaklar biraz tuhaf gelir. 

Normalde bu durumun tek dezavantajı pilin değiştirilememesi olmuş. Pilini çok çabuk eskitenler için de bu durum bir dezavantaj. Pili siz kendiniz alıp değiştiremeyeceksiniz. Bu işlem için servise başvurmak zorunda kalacaksınız. 

discovery elite

Kapağın çıkmamasının avantajını göremedim. Ancak şunu söyleyebilirim. Sağlamlık açısından daha iyi olur. Elinizden düştüğü zaman paramparça olup da içindeki parçalar zarar görmez.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top