0
Discovery model cep telefonu ile Türkiye’nin Apple’ı olan General Mobile yeni piyasaya sunduğuElite model cep telefonu ile yeni başarılara imza atmayı planlıyor. Elite model cep telefonu son derece yüksek olan performansı ve fiyatıyla dikkat çekiyor. Satın almamak elde değil. Peki, satın almaya gittiğiniz zaman kutusundan ne çıkıyor, ne çıkması gerekiyor? Detaylar haberimizde. 

Discovery Elite aldığınız zaman aldığınız yerde kutusunu açtırmalısınız. Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda hemen göz önünde bildirmelisiniz ki sorun çıkmasın. Bu sorun meselesi Elite’e özel değildir. Her elektronik cihaz sorun çıkartabilir. Kutusunu açtırdığınız zaman Elite’in kutusundan ne çıkmalı? 

Kutudan şunlar çıkmalıdır: 
  • Kullanım klavuzu mutlaka çıkmalıdır. Kimse pek ihtiyaç duymaz, çıkmasa da olur der, ancak bazı durumlarda bu klavuza çok ihtiyacınız olabilir. 
  • Şarj cihazı çıkmalıdır. Zaten ilk dikkat edeceğiniz durumlardan biri de budur. 
  • PC kablosu da ayrıyeten çıkmalıdır. Discovery’de şarj ile PC kablosu aynıydı, ancak Elite’te farklıdır. Şarj cihazı ayrıyeten, PC kablosu da ayrıyeten çıkmalıdır. Buna dikkat ediniz. 
  • Kulaklık da çıkmalıdır. İnternetten aldığınız bazı cihazlarda kulaklık çıkmamakta. Bazı internet mağazaları kendileri kutu hazırlattıkları için ucuz olmaları için kulaklık koydurmuyorlar. Buna da dikkat edin. 
  • Garanti belgesi de çıkmalıdır. En çok dikkat etmeniz gerekenlerden bir tanesi budur. Herhangi bir sorunla karşılaştığınız zaman garanti belgenizle işlem yapacaksınız. Artık ürünü satın alırken aldığınız fişle gitseniz de oluyor, ancak siz yine de garanti belgesine dikkat edin. 
  • Tıpkı Discovery’de çıktığı gibi bir ekran koruyucu hediye ediyorlar. Belki çok önemli bir şey değil, her yerden ucuza bulabileceğiniz bir malzeme. 
Discovery Elite Kutu Açılımı

Elite’in kutu içeriği bu şekildedir. Kutudan çıkanlar arasında yer alan garanti belgesi, kullanım klavuzu ve ürün fişinizi saklamanızı tavsiye ederim. 

GM Discovery Elite kutu açılımı videosu



Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top