1
Samsung'un Galaxy S5 tasarımında ürettiği gelişmiş kamera özellikli telefonu Galaxy K Zoom'un Avrupa satış fiyatı belli oldu. Almanya'dan gelen bilgilere göre Galaxy K Zoom'un Almanya fiyatı 519 Euro olarak belirlenmiş. Diğer Avrupa ülkelerinde fiyatı benzer olacağı düşününülüyor. Para birimleri arasında küçük farklar görülebilir.

Galaxy K Zoom Türkiye satış fiyatı

Özellikle fotoğrafçılıkla ilgilenen ya da fotoğraf çekmeyi sevenlerin tercih edeceği Galaxy K Zoom'un ülkemiz için bir satış fiyatı belirlenmiş ya da açıklanmış değil; ama Avrupa fiyatından tahmin etmek zor değil. 519 Euro Avrupa fiyatını göz önüne alırsak 1300 TL civarı olması söz konusu. Daha ucuz olacağını düşünenler hayal kurarlar.

Galaxy K Zoom özellikleri

  • İşlemci: 4 çekirdek, ARM Cortex A7, 1.3 GHz ve Cortex A15
  • Grafik işlemci: Mali-T624
  • Ram: 2Gb
  • Dahili hafıza: 8Gb, 64 Gb'a kadar arttırılabilir
  • Ekran: 4.8inc, 1280X720 piksel, Super Amoled
  • Batarya 2430 mAh
Genel özellikleri bunlar olan cihazda en dikkat çekici nokta dahili hafıza oluyor. Sırf fotoğraf için üretilen bir telefonda 8Gb hafıza olması çok garip. 64Gb genişletilebilir özellikte olması iyi bir sonuç ama kendi hafızasının daha büyük olması gerekirdi. Fotoğraf için üretilen bir çok telefonda aynı sorunun olduğunu görüyoruz.

galaxy k zoom satış fiyatı özellikleri

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. bu samsungu da anlamak hayli zor. S3e doyamadan s4 mini derken S5 şimdide s5 mini. artık kullanıcıların kafasını karıştırrarak tercihleri dışında hareket etmelerini sağlayacak.

    YanıtlaSil

 
tic
Top