4
Yakın zaman önce GM Discovery için Kit Kat ROM yayınlandı. Bu ROM’u yayınlayan sözde GM firması ile hiç alakası olmayan biriydi, ancak kullanıcılar ve bizzat ben bu düşüncelere sahip değiliz. Detaylar haberimizde. 

GM firması başka bir isim ile hazırladığı güncellemeyi bizlere ROM olarak sundu. Kullanıcıların düşüncesi bu. Mantıksız da gelmiyor. Biri çıkıyor ve tek başına Android 4.4.2 ROM yayınlıyor. Böyle bir şey mümkün mü? Bana pek mümkün gelmiyor. ROM’un da sadece 2 hatası var. Biri titreşimin çalışmaması, diğeri de kamera flaşının çalışmaması. Tabi bu iki sorun çok önemli, ancak yine de telefonun çok stabil çalıştığını söylersek çok iyi iş çıkartmışlar diyebiliriz. Bu iki sorun da çözüldüğü takdirde güzel bir güncelleme olacak. 

GM Discovery Android 4.4

GM bence el altından yayınlamak yerine Apple gibi kullanıcılarına beta güncellemeyi sunabilir. Bu sayede kullanıcılardan dönüt alıp güncellemeyi daha rahat düzenleyebilir.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. GM gibi bünyesinde çok iyi yazılım elemanları çalıştıran bir firma güncellemeyi gidipte rom olarak vermez hiç ama hiç mantıklı değil...

    YanıtlaSil
  2. bir önceki güncellemeyi burak göncü sızdırdım diye paylaştı. tabiki gm'nin parmağı var bu işte .insanlara sus payı vermek için yapıyor

    YanıtlaSil

 
tic
Top