0
Sizlere en çok merak edilen uygulamalardan bir tanesini anlatacağım. Herkes son zamanlarda Androşd’de dosyalarını gizlemenin, onlara olan ulaşımını engellenmesi yolunu araştırmaya başladı. Bende yardımcı olmak amacıyla bu uygulamayı buldum. Şimdi onu sizlere anlatacağım. 

Kilit uygulaması telefondaki her türlü uygulamalarınıza erişimin engellenmesini sağlayabilir. Uygulamayı yüklediğiniz zaman girişte sizden bir şifre belirlemenizi istiyor. Şifrenizi belirledikten sonra devam ediyorsunuz. Şifrenizi unutmayın. Unuttuğunuz takdirde e-postanız ile şifrenizi değiştirebilmeniz mümkündür. E-posta da girmenizi istiyor. Şifrenizi girdikten sonra her zaman kullandığınız ve bundan sonra da kullanmaya devam edeceğiniz e-postanızı girin. Yoksa uygulamalarınızı kimse kurtaramaz. Format atmak zorunda kalırsınız. 

Android'de Dosya Kilitleme

Android'de Dosya Kilitleme

Android'de Dosya Kilitleme

Uygulamaya bir defa şifreyle giriş yaptığınız zaman içine girdiğiniz zaman sadece sağ tarafta bulunan düğmeyi hareket ettirmeniz gerekiyor. Bu şekilde telefonda bulunan her türlü uygulamayı kilitleyebilirsiniz. Sizin için uygulamayı yükleyip görsellerini de paylaştım. İşinize mutlaka yarayacaktır. 


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top