0
Sony'de zor zamanlar yaşanıyor. Tedarik sıkıntıları hissedilir derecede artmaya başladı. Sıkıntılar talihsiz Xperia Z2'nin satışlarını sıkıntıya soktu. Söylentilere göre Xperia Z2 tanıtımı ertelendi. Bazılarına göre lansman Haziranda yapılacak.

Sony bazı ülkelerdeki online mağazalardan ön sipariş için koyduğu telefonları kaldırdı. Bazı ülkelerde Xperai Z2 ön siparişi verilemiyor. Bu durum uzun zamandan beri devam ediyordu. Uzun zaman önce yazdığımız “Xperia Z2 Neden Ön Siperişten Çekildi” yazımızda sıkıtnıyı dile getirmiştik.

Sony'den konuyla ilgili bir açıklama yok; ama sıkıntılı zamanlar geçirdikleri ile ilgili açıklamalar mevcut. Bunu da çok uzun zaman önce “Sony Zor Durumda” isimli yazımızda belirmiştik. Sony bu sene zarar edeceğini çok önceden açıklamıştı.

Piyasaya sürüleli çok olan Playstation 4'te en başından beri tedarik sıkıntıları vardı. Hala da devam ediyor. Sony üretim yapacak parça alamıyor. Dünyanın en çok satan konsolunu üretemiyor. Çok ilginç bir durum; ama Sony'ye birşeyler oluyor. “PS4 Sıkıntısı Yaza Çözülüyor” Sony'yi yakından takip etmek isteyenler bizden ayrılmayın.

xperia z2 lansmanı ertelendi

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top