0

Xbox One Youtube uygulaması

Oyuncuları sevindirecek bir haber Google'dan bize ulaşıyor. Google'ın Xbox One için yazdığı Youtube uygulamasında güncelleme yapıldı. Güncelleme ile çok önemli ir gelişme yaşandı. Xbox One kullanıcıları hiç uğraşmadan Xbox One ile kaydettikleri videolarını Youtube'a yükleyebilecekler.

Nasıl çalışıyor?

Eski sistemde ve hala özellikle Pclerde kullanılan sistemde videoyu ilk önce kaydediyor sonra düzenliyor sonra istediğiniz video paylaşım sistemine yüklüyordunuz. Xbox One kullanıcıları bu konuda çok rahat. Xbox One'un Youtube uygulamasıyla sistem artık şu şekilde işliyor. Game DVR ile kaydedilen videolar zaten Microsoft'un bulut hizmeti One Drive'a gidiyor. Buraya giden videolar Youtube'ta otomatik paylaşılıyor.

Zamandan tasarruf edin.

Bu sistem sayesinde oyun videosu çekenler çok hızlı bir şekilde videolarını upload edebilecekler. Bu sayede zamandan tasarruf edilmiş olacak. Oyun videosu çekmenin eğlenceli tarafından sonra videoyu upload etmek işkence gbii geliyordu. Şimdi durum değişti.

Diğer platformlar için gelecek mi?

Xbox One için geliştirilen bu özelliğin PC ve PS için de gelmesi gerekiyor. Bize göre yakın zaman içinde Google PS4 içinde benzer bir uygulama yazacak. Umarız Pcler yetim kalmaz.

xbox one youtube uygulamasıyla youtube a upload

İlgili - Techcrunch

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top