0
X-Man serisinin son filmi olan Days Of Future Past'ın yapımcısından ilginç açıklamalar geldi. X-Man televizyon dizisi olabilir. Yapımcı Simon Kingberg, X-Man'in genel hikaye olarak TV dizisi olmaya çok uygun olduğunu ve bu fikrin kendilerini heyecanlandırdığını söylüyor.

TV dizilerinin Netflixle çok iyi işler yapıp çok iyi paralar kazandığına dikkat çeken X-Man yapımcısı, Marvel'in diğer yapımlarının aksine X-Man'in TV dizisi olması daha uygun göründüğünü söylüyor.

Fantastik hikayelerin gerçekten başarılı olduğu günümüzde, süper güçlere sahip kahramanlar TV'de çok popüler. X-Man'e baktığımızda süper kahramandan bol Bir şey yok. Yapımcı Kingberg, herhafta farklı bir hikaye ile her hafta aynı karakterin ekranlarda yer almasının inanılmaz olacağını düşünüyor.

X-Man'in TV dizisi olmasındaki en büyük engel şimdilik para. Yapımcının açıklamaları şu yönde; diziler, sinema filmleri gibi 300 milyon dolar bütçeye ihtiyaç duymamalı. Kendi kendine yetebilecek düzeyde bir bütçeye sahip olmalı. X-Man için bu maddi konular aşılırsa, TV'de yeni bir dizimiz olacak.

x-man tv dizisi olabilir

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top