0
HTC M8’in geçtiğimiz günlerde öğrenmediğimiz hiçbir şeyi kalmadı. Özelliklerinden performansına, fiyatına kadar her şeyini öğrendik. Özellikleri çok iyi olan cebin fiyatı dudaklarımızı uçuklattı. Ancak HTC bunu telefi edecek. Ucuz bir M8 gönderecek! O kadar ucuz ki! 

Bildiğiniz gibi HTC One M8 ülkemizde 2.500 TL’den satışa sunuldu. Bu fiyata bir kısım insan bu telefonu satın almak istese de büyük bir çoğunluk bu parayı bu telefona vermeyecektir. HTC de sanırım bunun farkına vardı. Şimdi ucuzluğuyla ün yapacak bir M8 modelini dünyaya sunmaya hazırlanıyor. Çinli bir sitenin haberine göre ucuz HTC M8’in fiyatı 3000 Yuan olacak. Bu da 347 Euro’ya den geliyor. Ülkemizde ise bu telefon 1.300 TL’lik bir fiyatla satışa sunulacaktır. Peki, neden bu kadar ucuz, hangi özellikleri kısıldı, hangileri aynı? 

ucuz htc one m8

HTC M8’in şu anki modeli bildiğiniz gibi metal bir kasaya sahip. Ancak yeni gelecek olan HTC M8 plastik kasaya sahip olacak. Açıkça söylemek gerekirse bu bizim için pek önemli değil. Plastik olsun daha ucuz olsun. Başka hangi özelliği düşürülmüş derseniz hiç cevabını vereceğim. Ekran, işlemci, RAM gibi daha saymadığım birçok özelliği metal kasalı M8 ile aynı durumda. Bu bizim için gerçekten çok uygun bir fiyat. Umarız HTC dediğimiz fiyatta bu telefonu Türkiye pazarına sürer.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top