0
Kurulduğu günden bu güne tek bir sene bile kar elde edemeyen dünyanın en çok kullanılan sosyal medya sitelerinden birisi Twitter. Popülerliğine rağmen sürekli zarar eden Twitter, yeni reklam modelleri arayışında. Twitter blogtan yapılan duyuruya göre, Twitter harika bir reklam modeli üstünde çalışıyor.

Facebook kullanıyor

Facebook'un uzun zamandır kullandığı “Uygulama Tavsiye Reklamları” yakın zaman içinde Twitter'da da kullanılacak. Özellikle mobil platformda çok getiri sağlayan reklam modeli, mobilden Twitter'a girdiğinizde size ilgi alanınıza göre uygulama önerecek. Ya da telefonunuzda sık kullandığınız uygulamalara benzer veya onların tamamlayıcısı şeklinde önerilerde bulunacak.

Bu reklam modeli kazandırır

Bu güne kadar kar edememiş şirket, bu reklam modeliyle kazanabilir. Twitter'ın sürekli zarar etmesinde yanlış politikaların ve satın almaların yeri büyük; ama en önemli sorun, Twitter'ın mikro blog yapısı. Bu blog yapısında tutacak reklam modelleri geliştirildiğinde Twitter'ın en çok kazanan sosyal ağlardan olması işten bile sayılaz. Üstünde çalışılan yeni reklam modelide kazanmaya çok uygun bir yapıya sahip. Bekleyip göreceğiz.

twitter uygulama öneri reklamları

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top