0
Twitter'da işler hiç iyi gitmiyor. Sürekli zarar eden bir şirket düşünün. Popülerliğine rağmen kazanamayan sosyal ağ Twitter, çareyi görünüşünü değiştirmekte buluyor. Twitter bugünden itibaren yenilenecek. Karşınızda çok farklı bir site bulacaksınız.

Reklam gelirleri düşük

Twitter'ın en önemli sorunlarından biri reklam gelirlerinin düşük olması. Bunun başlıca sebebi ise kullanım süresinin düşük olması. Twitter çok kullanılıyor; ama insanlar site içinde fazla kalmıyor. Twitter, buna çözüm olmak için daha kullanışlı bir arayüz deniyor. Uzun zamandır çalıştıkları arayüz, Facebook'un tarzına benziyor.

Facebook benzeri arayüz

Sosyal ağların sık sık görünüm değiştirmesi ilginç. Bildiğiniz gibi yakın zaman önce dünya çapında Facebook'un da arayüzü değişti. Google sürekli Youtube ve Google +'nın arayüzünde çeşitli iyieleştirmelere gidiyor. LinkedIn aynı şekilde. Twitter ise kendi yapısından dolayı bir türlü kullanım sürelerini arttıramadı. Yeni arayüzle bunun önüne geçmeye çalışacaklar. Bakalım istedikleri olacak mı?

Twitter'ın yeni arayüzüne geçmek

Twitter'dan yapılan açıklamada şimdilik yeni arayüz bazı bölgelerde bazı hesaplarda denenecek. Yakın zaman içinde otomatik olarak Twitter, bütün hesapları yeni arayüze geçirecek. Ülkemizde yeni arayüzü denemek için biraz bekleyebiliriz.

Güncelleme ile neler değişiyor?

Güncelleme Tweetleri ön plana çıkarıyor. Bütün sosyal ağlarda kullanılan kapak fotoğrafı Twitter'ın ön plana çıkan yeniliklerinden olacak. Biyografi kısmı kendinizi en iyi şekilde tanıtmanıza yarayacak ve ön plana çıkartılacak. Bir diğer özellik ise “Tutturulmuş Tweetler” Facebook'taki “Gönderiyi Başa Tuttur” işlemi ile aynı özelliğe sahip. İstediğiniz bir Tweet'e profil sayfanızda her zaman en üstte görüntüleyebileceksiniz. Twitter'ın yeni arayüzü merakla bekleyenlerdeniz. Bizimle takip edin.

twitterın yeni arayüzü

İlgili – TwitterBlog

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top