0
Yakın zaman içinde sinemada izleyebileceğimiz The Amazing Spider-Man 2'nin aynı isimli mobil oyunu mobil işletim sistemleri için yayınlandı. iPhone, iPad, iPod Touch ve Android sahipleri The Amazing Spider-Man 2 sinemaya gelmeden önce hikayeyi yaşayabilirler. Gameloft'un oyunu daha yeni çıkmasına rağmen ilgi görüyor.

Aksiyon oyunu

Android platformunda çok yeni olan oyuni oynayanlar tarafından beğeniyle karşılanmış ve şimdilik yüksek puan almış. Başarısı böyle gederse daim olacak. Gameloft'un yaptığı açıklamada oyun içinde aksiyondan bol Bir şey yok ve heyecan hiç bitmiyor. Biraz oyunun hikayesinden bahsedelim.

The Amazing Spider-Man 2 mobil oyun

Oyunda tıpkı filmde olduğu gibi Elctro ile mücadele ediyorsunuz. Elector karakterini sinemadan önce tanımak isteyen olursa oyunu satın alabilir. Kaos dolu ortamda New York'un tek çaresi Spider Man.

The Amazing Spider-Man 2 dinamikleri

Oyunun mobil kategoride pek rastlanmayan bir özelliğe sahip. Açık dünya olan oyunda yapacak bir sürü şey bulabileceksiniz. Oyun içinde görevlerde ve her fırsatta, size hikayeyi daha çok yaşatmak isteyen Gameloft, sinematikleri bolca kullanmış. Aksiyon hiç bitmediği için sıkılma hiç olmuyor.

Oyun içinde 100 ana görev ve bunların yanında bir sürü yan görev bulabileceksiniz. Açık dünya özelliği size bir sürü fırsat sunuyor. Çok büyük bir haritada hiç bitmeyecek bir oyuna başlıyorsunuz. Bu büyük dünyada görevler dışında da yapacak bir sürü iş var.

the amazing spiderman 2 mobil oyun

Oyunun kontrol mekanizmasının kaliteli olduğunu ve sizi memnun edeceğiniz söylemek lazım. Grafik kalitesi olarakta sizi büyüleyecek olan The Amazing Spider-Man 2 alacağı güncelleştirmelerle de oyun içi süreklilik sağlayacak.

The Amazing Spider-Man 2 ücretli oyun

iPhone, iPad, iPod Touch ve Android için yayınlanan oyunun yakın zaman sonra Windows Phone versiyonu da çıkacak. Oyunun fiyatı ise 11,17 TL olarak belirlenmiş.

the amazing spiderman 2 mobil oyun

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top