0
Teknoloji dünyasında çok sevilecek ürünler yerini almaya başlıyor. Şimdi size bir üründen bahsedeceğiz. Bu ürün bir saat. Ancak diğerlerinden çok farklı bir saat. Bu saat Android, iOS ve Windows Phone 8 işletim sistemli ceplerinizi şarj edebiliyor. Detaylar haberimizde. 

Sizlere Carbon saatten bahsedelim. Bu saat akıllı telefonunuzu şarj edebiliyor. Hem de güneşten aldığı enerji ile birlikte. Bu icat ile birlikte artık yanınızda kocaman şarj bankaları taşımanıza gerek yok. küçücük, bileğinizde olduğunu bile fark etmeyeceğiniz bir saat ile telefonunuzu şarj edebileceksiniz. Bu saat enerjisini güneşten aldığı gibi USB ile de kendini şarj edebiliyor. Bu size kalmış. Örneğin dışarı çıkmadığınız zamanlarda ya da geceleri USB ile şarj edebilirsiniz. 

Carbon Saat

EnergyBionics tarafından çıkan bu proje gerçekleşme aşamasında. Bu saatler beyaz, mavi/beyaz ve turuncu/beyaz renklerle piyasaya sürülecek. Fiyat olarak 95 dolar, 115 dolar ve 125 dolarlık fiyatlarla piyasadaki yerini alacak. Bu saat 15 bin dolarlık fonu aşmış durumda. 40 bin dolarlık fonu aşar aşmaz su ve toz geçirmez özellikleri de bu saate eklenecek.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top