0
Yeni iPhone’da güç düğmeleri farklı yerlerde yer alacak. Bu zamana kadar çıkmış olan iPhone’larda güç düğmesi hep sağ üst köşede yer almıştı. Ancak artık farklı bir yerde yer alıyor. Nereden mi anlıyoruz? Haberimize bir göz atın! 

Yıllardır aynı yerde yer alan iPhone’ların güç düğmesi artık değişiyor. Apple tasarımda ufak bir değişikliğe gidiyor. Güç düğmesi Samsung’lar gibi sağ köşeye geçiyor. Bunu yayınlanan kılıf görsellerinden anlıyoruz. Yayınlanan plastik kılıflarda ses tuşları her zamanki gibi solda. Güç tuş yeri ise bu defa sağa geçmiş. Peki, bu kılıfın bir iPone’a ait olduğunu nereden anladınız sorunu sormak ister misiniz? Hemen onu da cevaplayalım. Ses açma ve kısma tuşlarının üst kısmında ufak bir delik var. işte orası her iPhone’da bulunan sessize alma ve sesini açma tuşudur. Kılıfın tam arka kısmında bulunan yuvarlak delik ise Apple simgesi için açılmıştır. Kamera için yerleştirilen delik ise her zamanki gibidir. İşte buradan bir iPhone’a ait olabileceği çıkarımına vardık. 

iphone güç tuşu yeri değişti

iphone güç tuşu yeri değişti

Apple, iPhone’ların ekranını büyütmeye başladığı için bazı değişikliklere gitmiş olmalı. Bakalım yeni iPhone’lar memnun bırakacak mı?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top