0
Capcom'un popüler oyunu Street Fighter'ın dizi olması sürekli gündeme gelen bir konu olmuştu. Sonunda Street Fighter, çok sağlam bir proje ve tamamen doğal haliyel, yani beklediğiniz gibi bir dizi olarak yayın hayatına girecek. Kickstarter'da “Street Fighter: Assassin's Fist” ismiyle destek bekleyen projenin en önemli yanı herhangi bir televizyon kanalına bağlı olmaması. Bu onu tamamen özgür kılıyor. Street Fighter hayranlarının tam olarak beklentileri de bu yönde.

İnternet dizisi

Street Fighter: Assassin's Fist bir internet dizisi olarak hayata geçecek. Dizi ilk olarak Machinima'nın Youtube kanalında gösterilecek. Projenin kendi Youtube kanalı da mevcut; ama sözleşmeler gereği orada gösterilecek mi bilmiyoruz ve ayrıca ileriki zamanlarda daha hangi internet servislerinde gösterilmeye başlanır tam emin değiliz. Bir çok TV dizisinin Netflix ile çalıştığını biliyoruz.

Hollywood'dan bağımsız bir proje

Projenin herhangi bir televizyon kanalında yayınlanmaması, tamamen hayran düşüncesi, saf haliyle oluşturulacağının en büyük kanıtı. Zaten mükemmel olan hikate daha da mükemmelleştireceğiz endişesiyle mahvedilmeyecek.

'Street Fighter: Assassin's Fist' internet dizisi

İki karakter videosu geldi

Proje ile ilgili bir çok video internette dolaşıyor; ama bunlar içinde en önemli olanı Ken ve Ryu'nun tanıtım videoları. Bunları sizlerle paylaşıyoruz. Bu sayede iki karakterin diziye nasıl yansıdığını görebileceksiniz. Proje ile ilgili detayları bekliyoruz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top