0
HTC’nin meşhur ara yüzü Sense 6 çok yakında HTC One’a da gelecek. Sense 6 ara yüzü M8’in tanıtılmasıyla tam olarak açıklık kazanmıştı. M8 kullanıcıları Sense 6 ile birçok yenilik elde edecekti. Tam olarak Sense 6 ile One M8 kullanıcıları; daha fazla temaya, yeni yazı tiplerine, Motion Launch jestlerine, batarya koruma moduna ve daha gelişmiş ve zengin içerikler ile beslenmiş bir arayüze sahip olacaktı. Peki, HTC One ne zaman kavuşacak? 

Daha önce de sizlerle HTC One ve Sense 6 ara yüzünden bahsetmiştik ama bu kadar kesin konuşmamıştık. Sense 6 ara yüzünün HTC One’a (M7) kesin geleceğini açıkladı. Tarih olarak da 2014 Mayıs ayını verdi. Yani bir ay kadar bir süre sonra HTC One (M7) cihazlarınızda Sense 6 güncellemesini görebilirsiniz. HTC’den gelen açıklama bu yönde. Söylenilene göre Sense 6 ile Mayıs ayında HTC One tekrar hayat bulacak. Sense 6’nın One Mini ve One Max’a da geleceği söyleniyor, ancak kesin söz söylemek yanlış olur. Bekleyerek bunu göreceğiz. 

HTC One'a Sense 6 Ne Zaman Gelecek

Sense 6 ara yüzünün sundukları sizce de muhteşem değil mi? Nede olsa birçok kullanıcı kullandığı markanın ara yüzünden şikayetçi?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top