0
HTC’nin yeni amiral gemisi olan M8, yani One 2 ön sipariş almaya başladı. Eğer siz de bu cihazdan almaya niyetliyseniz ön siparişinizi verebilirsiniz. Detayları haberimizden alın. 

Ülkemize ön siparişe sunulan M8 dudak uçuklatan bir fiyatla satışa sunuluyor. Açıkça söylemek gerekirse bu cihazı alacağıma iPhone 5S alırım daha iyi. Cihaz ülkemizde 2499 TL’den satışa sunuluyor. Bu saçmalıktan başka bir şey değil diye düşünüyorum. Bu kadar pahalıya satılmamalı. Değerinin çok çok üstünde satılıyor. Bu fiyat henüz HTC tarafından belirlenmiş olan fiyat değil, ancak HTC’de buna yakın bir fiyat verecektir. 

Turkcell’in ön sipariş aldığı ülkemizde fiyat konusunda gerçekten sürprizle karşılaştık. Turkcell’in bir sürprizi daha var. M8 ön siparişi verene Turkcell bir de hediye çeki veriyor. Hediye çeki tam 100 TL değerinde. Bu çeki sadece internet üzerinden yapacağınız Turkcell ile alakalı alışverişlerinizde kullanıyorsunuz. Eğer siparişinizi 6 Nisan tarihine kadar verirseniz bu çeki kazanabilirsiniz. Hediye çekinin yanında bir de HTC Fetch anahtarlık veriyor. Ne verirse versin çok yükse bir fiyat. 


HTC M8 Ön Sipariş Ver

Henüz HTC tarafından açıklanmış bir fiyat yok. Turkcell size cihazı biraz daha hızlı ulaştıracağı için birkaç yüz TL fazla verdirtiyor. Bunun başka izahı yoktur. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top