0
Bildiğiniz gibi Discovery Elite Snapdragon 800 işlemciye sahip. Ayrıca bu işlemci 4 çekirdekli ve 2.2 GHz saat hızında çalışıyor. Peki, bu işlemci size sorun çıkartır mı, yoksa bu işlemciden memnun mu kalırsınız? Detayları haberimizden alabilirsiniz. 

Discovery Elite son derece güzel özellikleri olan cihazı bir araya getirmiş. Bu işlemci ve çekirdek sayısı her telefonda yok. Bu nedenle üst düzey performans sunan bir telefon olduğunu belirtmek isterim. Bu işlemci ile neler yapabilirsiniz, neler yapamazsınız? İşlemcisi oldukça güçlü olan cihazın yapamayacağı pek bir şey yoktur. Hatta şu an hiçbir şey yoktur.

Cihaz son derece akıcı biçimde çalışmaktadır. Mağazada kaldıramayacağı uygulama yoktur. Ancak ilerleyen zamanlarda kaldıramayacağı uygulamalar çıkabilir. Telefonları da bilgisayarlara benzetin. 2000 yılındaki bilgisayarlara göre yapılan oyunlar o bilgisayarların özelliklerine göre yapılmıştı. Şimdiki bilgisayarlardaki özelliklere baktığımız zaman onlar için yazılan oyunlar da oldukça kaliteli.

Bu telefonların özellikleri yükseldikçe oyunların kalitesi de yükseliyor. Buna benziyor. Zira Elite’in modası geçtiğinde daha yüksek özellik isteyen mobil oyunlar ya da uygulamalar çıkacak. O zaman Elite kaldırmaz hale gelecek. O reddeye daha çok olduğunu söylemeliyim. 

Discovery Elite İşlemci Değerlendirmesi

Kasma, donma gibi sıkıntılar yaşamazsınız. İşlemci ve RAM bu durumlara hiç müsaade etmez. Şu an piyasada bulunan en hızlı işlemciye sahiptir. Qualcomm Snapdragon 800’den bahsediyorum. Elite’in daha sonraki modellerinde Snapdragon 801’de kullanılacakmış. 

Son söz olarak şunu söyleyebilirim. Cihazı işlemci yönünden değerlendirerek almak istiyorsanız sıkıntı çekmeden alabilirsiniz. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top