3
Elite cihazını sizlere bir seferde tanıtmamız mümkün değil. Bu nedenle sizlere her gün bir makale yayınlayarak tanıtmaya çalışacağım. Bu makalemizde cihazın üst düzey performansı hakkında konuşacağız. 

Elite gerçekten üst düzey performansa sahip bir cihaz. Gerek çekirdek sayısı, gerek işlemci saat hızı gerekse de RAM’i çok üst seviyelerde bir cihaz. Öncelikle size cihazda 2.2 GHz saat hızında çalışan bir işlemci olduğunu belirtmek isterim. Bu küçümsenecek bir hız değil. Bazı ceplerde yaşadığınız takılmalara, kasmalara bu cepte rastlamanız pek mümkün değil. Ayrıca ara yüz konusunda da başarılı olan Elite üst düzey performansıyla dikkatleri çekiyor. 

GM Discovery Elite Performansı Hakkında

Cihaz 4 çekirdekli Snapdragon 800 işlemciyle geliyor. Normalde Snapdragon 801AC olacaktı, ancak Qualcomm’da yaşanan bazı sorunlardan dolayı yetişmedi. Cihazın sonraki sürümlerinde bu işlemci kullanılacak. 


GM Discovery Elite Performansı Hakkında

Bu hızla çalıştıramayacağınız hiçbir uygulama yok gibi. Çünkü özellikleri son derece yüksek. Fiyat performans açısından şu an piyasadaki en alınası cihaz olan Elite bakalım istediği satış oranına ulaşabilecek mi?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Güzel gerçekten bende GM 16 GB si var buda güzelyeni ggüncelleme gelecek mi acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güncelleme gelecek; ama zaman belli değil.

      Sil
  2. Arkadaslar ben aldim kullaniyorum ama yinede cokparaverdimi dusunuyorum buelit ekran ve kamarasi hizi guzel mukemmel ama eksik mesela akilli beklemeyok goruntulugorusmeyok s4dekigibi multiwindow ekranbolme yok 1300 cokk cook fazla

    YanıtlaSil

 
tic
Top