0
Discovery Elite üst düzey performans sunan bir cihazdır. Samsung’un üst düzey telefonlarıyla yarışabilir. Ancak bazı kısımlardan eksik kaldığını da belirtmeliyim. Bunlardan bir tanesi de Wİ-Fİ bağlantı hızıdır. Detayları haberimizden alabilirsiniz. 

HSDPA (42 Mbps) hızında bağlantı yapabilen Discovery Elite gücüne göre az bir hıza sahip. Discovery ile aynı olan bu hız daha üst seviyelerde olmalıydı. En az LTE 100 Mbps olmalıydı. Bu tür cihazlarda LTE kullanılıyor. İnternet hızınızı daha yüksek seviyelerde almanıza yardımcı olan bu bağlantı hızı özelliği Elite’te çok düşük. Oysa daha hızlı internete bağlanıp Full HD filmler izlemenize katkıda bulunabilirdi. Ya da çok büyük boyutlara sahip olan uygulamaları çok hızlı indirip kullanmanıza olanak sağlayabilirdi. 

gm discovery elite wi-fi bağkantısı

Wİ-Fİ bağlantısı gerçekten çok önemli. Çünkü internette dolaşırken olsun, video izlerken olsun akıcı olmayabiliyor. Elite’in kapasitesi daha yüksek ama yerleştirilen potansiyel Wİ-Fİ hızı o kadar. Bu son derece isabetsiz bir karar olmuş. Bu size sorun olmayacaksa cihazı alabilirsiniz. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top