0
Discovery Elite’in en çok dikkat çektiği özeliklerinden bir tanesi de kamerasıydı. Şu an hiçbir cihazda bulunmayan kamera onda bulunuyor. Elite’in kamerasıyla ilgili detaylar haberimizde. 

Öncelikle Elite’in arka kamerasının 16 MP olduğundan bahsedelim. Ayrıca LED flaş da bulunan kamera gece çekimlerinde yüzünüzü kara çıkartmayacak şekilde tasarlanmış. 16 MP kameranın fotoğraf çekebilme çözünürlüğü 5312 x 2988 piksel. Bu değer oldukça yüksek. Buna bağlı olarak fotoğrafın boyutu da yüksek olacaktır. Bu kamera ile 8X diital zoom yapabilirsiniz. Ayrıca macro, autofocus gibi özellikler kamerada mevcut. 
GM Discovery Elite kamera özellikleri

Telefon çift kameralı olduğundan diğer kameradan da bahsetmemiz gerekiyor. 8 MP olan ön kamera son derece gelişmiş. Şu an hiçbir telefonda bulunmayan bu kamera aotofocus da yapabiliyor. Otomatik netleme desek daha açık olur. Selfie çekmeyi sevenler bu kamera ile oldukça net kareler alabilecekler. 

GM Discovery Elite kamera özellikleri


Sizlerin de gördüğü gibi kamera özellikleri kusursuz olan cebin kusurlarını başka alanlarda aramalısınız. Kamerasında kusur bulmak nerdeyse imkansız.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top