0
Geçtiğim günlerde yeni telefon Elite’i tanıtan GM firması hem fiyat bakımından uygun, hem de özellik bakımından mümkün olduğunca en üst seviyeye çıkan Elite hakkında ne bilme istiyorsanız yazımızdan faydalanabilirsiniz. Ayrıca yazıda atladığımız özellikler olursa yorumlardan da bizlere ulaşabilirsiniz. 

İlk olarak cihazın 1299 TL’ten piyasada satışta olduğunu bildirelim. Fiyat biraz tuzlu geldi gibi duruyor. Çünü biz GM’de ucuz cep görmeye alıştık. Ancak özelliklerine göre fiyatı oldukça iyi olan cihazın genel özelliklerine geçebiliriz. 

Generak Mobile Disocvery Elite genel özellikleri: 

İlk olarak dilerseniz kameradan başlayalım. 16 MP arka kameraya sahip olan cihaz yetmiyormuş gibi bir de 8 MP ön kameraya sahip. Her iki kamera ile muhteşem fotoğraflar çekebilirsiniz. İki kamerada da oto fokus özelliğinin olduğunu da atlamadan belirtelim. Ayrıca arka kamerası ile 4K video çekebilirsiniz. Sonra çektiğiniz bu muhteşem videonuzu 5.5 inç Full HD ekranda izleyebilirsiniz. Ekrandaki piksel sayısı ise 5.5 inçe biraz az kaçmış gibi. Piksel sayısı 401 PPI. Ayrıca ekranın Corning Gorilla Glass 3 ile korunduğunu da söylemeliyim. 

GM Discovery Elite Hakkında Her Şey

Ayrıca Snpdragon 800 işlemcisi ile hızınıza hız katabilirsiniz. Snapdragon 801’in neden bu telefonda bulunmadığını soracak olursanız zaman sorununu sizlere bildireceğim. Yetişseydi Snapdragon 801 kullanılacaktı. Sonraki üretimlerde 801 ile karşılaşacaksınız. Cihazın işlemcisi 2.2 GHz hızında çalışıyor. Ayrıca 3 GB RAM’i bulunan cihaz uygulama çalıştırmada sizlere hiç sıkıntı çıkartmayacak. 

GM Discovery Elite Hakkında Her Şey

Telefon 152 gr ağırlığında ve 9.7 mm kalınlığında. Ayrıca Wi-Fİ Direct, Bluetooth 4.0 ve NFC gibi özellikler de telefonda bulunuyor. 

Cihazda 2500 mAh batarya bulunuyor. Batarya çıkartılamıyor. Ayrıca 270 saat bekleme süresi sunan batarya 12-14 saat de konuşma süresi sunabiliyor. 

Cihaz Android 4.2 işletim sistemiyle elinize ulaşıyor. Ancak az zaman sonra Kit Kat güncellemesi de alacağı söyleniyor. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top