0
Galaxy Note 3 yüksek satış rakamlarını sürdürmeye devam ededursun Galaxy Note 4'ten bilgiler sızmaya başladı bile. Japonyada çıkan dedikodulara Galaxy Note 4 ile ilgili 3 farklı ipucu veriyor.

Galaxy Note 4 2K ekranla geliyor

CNMO'nun açıklamalarına göre Galaxy Note 4 1440x2560 piksel çözünürüklü ekranla piyasaya çıkacak. Son zamanlarda sıkça konuşulan 2K ekranlı cihazlardan biri olacak. Bir çok şirketin cihazlarını 4K üretmek konusunda planları olduğundan bahsedelim.

Suya ve toza dayanıklı olacak

Samsung'un Galaxy Note 4'ü suya ve toza dayanıklı şekilde üreteceği verilen bilgiler arasında. Burda şunu belirtmek lazım ki suya ve toza dayanıklılık konusu biraz karışık. Zira dayanıklılığın seviyeleri olabiliyor. Kaç metre suyun altında durabildiğinin yanında kaç metre suyun altında çalışabildiği gibi konularda telefonlar farklılık gösteriyor.

Galaxy Note 4 ne zaman tanıtılıyor?

Verilen son bilgi ise Galaxy Note 4'ün Eylülde tanıtılacağı yönünde. IFA 2014'te tanıtılacağı söylenen cihazın piyasaya çıkışı hızlı olacak. Tanıtımdan sonra Samsung çok beklemeyecek.

Eylül'e kadar daha bir çok bilgi gelecektir. Bu bilgilerin hiçbiri resmi değil. Aynı bilgiler farklı kaynaklardan gelip kendini doğrulayabilir. Merakla bekliyoruz.

galaxy note 4 hakkında bilgiler

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top