5
Bilgisayarlarınızda güvenle kullandığınız ESET'în Android uygulaması'da gerçekten başarılı. Son Av-test araştırmasında ortaya çıkan sonuçlara göre listeye 5. sıradan giren ESET: Mobile Security & Antivirus çok önemli özellikleriyle hem koruma hem de kullanışlılık açısından önemli puanlar elde ediyor. ESET: Mobile Security & Antivirus Android'i tanıyalım.

ESET: Mobile Security & Antivirus artıları

Gelişmiş performansıyla pilinizden en az kullanarak en uzun kullanım süresini size sağlar. Batarya canavarı değildir.
Ayrıca normal şartlarda yani tarama yapmadığında cihazın hız performansına herhangi bir etki yapmaz.
Mobil ağ kullananlar için fazla trafik yaratmadağı için fazla masraflı değildir.

ESET: Mobile Security & Antivirus eksileri
ESET: Mobile Security & Antivirus

En önemli iki sorunu diğer antivirüs uygulamalarında olduğu gibi Google Play'den ve 3. taraf uygulama mağazalarından zararlı olmadığı halde bazı uygulamalar kurulurken ve çalışırken uyarı vermesi. Bu hatalı uyarıları neredeyse her Android antivirüs uygulaması vermektedir.

ESET: Mobile Security & Antivirus gelişmiş özellikler

Gelişmiş özellikleri bir çırpıda saymak istiyoruz. Çalıntı ve kaybolmaya karşı koruması mevcuttur. Uzaktan kilitleme, silme ve yerini tespit etme özellikleri mevut. Çağrı, mesaj ve mail engelleme özellikleriyle spamlar artık derdiniz olmayacak. Bununla birlikte güvenlik kontrol ve yönetimi konusunda çok başarılı bir uygulama. Sahte internet sayfaları ve sahte uygulama koruması (Anti-Phishing) koruması ile diğer kaliteli uygulamalardan kendini ayırıyor. Bunun yanında bazı kaliteli Android antivirüs uygulamalarında olmayan güvenli internet modu ESET: Mobile Security & Antivirus'de mevcut.

ESET: Mobile Security & Antivirus eksikleri neler?

Çocuk koruması yok. Bununla birlikte SD karta ve bulut hizmetine yedekleme yapmanıza imkan vermiyor. Ayrıca herhangi bir şifreleme yöntemi desteklenmiyor.

Özellikle güvenli internet ve sahte uygulamalar konusunda diğer antivirüslerden kendini sıyırmayı başaran ESET: Mobile Security & Antivirus sırf bu özellikleriyle bile tercih edilebilir.

ESET: Mobile Security & Antivirus

İlgili - ESET: Mobile Security & Antivirus

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Yanıtlar
    1. Hayır Google Play'den tamamen ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

      Sil
  2. Ücretsiz fakat bazı özellikleri için premium olman gerekiyor. Temel koruma tamamen ücretsiz.

    YanıtlaSil
  3. Cm security kullanıyorum o da iyi. Cm security sizce nasil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Av-test'in CM Security ile ilgili herhangi bir değerlendirmesi yok. Ama memnunsan kullan. Özelliklerine baktım standart. Yeterli gibi görünüyor; ama şu var, bazı uygulamalar virüs bulmaz ve sizi uyarmaz. Yani kullanışsızdır. Dikkatli ol.

      Sil

 
tic
Top