0
Discovery Elite’in sizlerin de bildiği gibi 152 gr ağırlığı var. Normalde ağır deriz, ancak telefonun kasasının büyüklüğüne baktığımız zaman bu ağırlık az geliyor. Bu ağırlık hakkında biraz yorum yapalım. 

Akıllı ceplerde ağırlık önemlidir. Herkes daha hafif bir telefon kullanmak ister. Ele alındığı zaman hissedilmeyen cinsten telefon almak isterler. Discovery bu konuda çok başarılıydı. Elite de son derece başarılı diye düşünüyorum. Telefonun büyüklüğüne baktığımız zaman bu hafiflik son derece normal geliyor. Örneğin iPhone’lar daha ağırdır. Çünkü kullanılan malzeme daha çok metal ya da ona benzer ağır şeylerdir. Elite’te plastik malzemeler kullanılmıştır ve buna bağlı olarak hafiftir. Telefonun fiyatı mümkün olduğunca ucuza çekilmiş. Metal olsa daha pahalı olurdu. Metal olması sağlamlık bakımından iyi, ancak fiyat ve hafiflik bakımından kötüdür. 

GM Discovery Elite Ağırlık değerlendirmesi

Discovery Elite’e ağır diyen kullanıcıları bu büyüklükte bu ağırlık normaldir. Ağırlık bakımından telefona sıcak bakmayan varsa içi rahat bir şekilde telefonu alabilir.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top