0
Dünyanın en ünlü “Custom Rom” gelitşiricisi CyanogenMOD, kendi telefonunu üretecek. Bu haber akıllı telefon kullanıcıları için çok önemli. Çünkü, neredeyse bütün telefonlar için rom yayınlamış olan gurup, kendi telefonlarına yapacakları güncellemelerle insanları çoşturabilir. Hiç güncelleme almayan bir çok Android için sürüm yükselten CyanogenMOD gurubundan gelen haberler her zaman bizi sevindirmiştir.

CyanogenMOD Oppo anlaşması

CyanogenMOD'un daha önce Oppo için yazılım geliştirdiğini biliyoruz. Hem bu profesyonel adım hem de geliştirdikleri bütün romlardan anlaşıldığı gibi CyanogenMOD, tecrübeli bir ekip. Bu bakıma, yakın zaman içinde tanıtacakları yeni telefonları OnePlus One için yeterli deneyime sahip olduklarını söyleyebiliriz.

OnePlus One için CyanogenMOD yazılımları

OnePlus One için yine Oppo şirketinden ayrılan bir gurup için çalışacaklarını söyleyebiliriz. OnePlus One için söylenebilecek çok şey var. CyanogenMOD gurubunun kullanıcıların geri bildirimlerini dinleyerek ve telefonlardaki en önemli sıkıntıları bilerek, o telefonlar için güncelleme, custom rom çıkardıklarını biliyoruz. Bir çok kullanıcının stock rom kullanmayıp CyanogenMOD romlarını kullandığını herkes duymuştur. Bu şekilde çalışan bir ekibin telefonunun yazılımı gerçekten kullanışlı olmaz mı? Bu nedenle bu, herkes için önemli bir haber.

oneplus one cyanogenmod yazılımı

OnePlus One hakkında dedikodulardan bahsedecek olursak;

OnePlus One özellikleri

  • Ekran: Full HD, 5.5inc
  • İşlemci: Snapdragon 801 MSM8974AB 
  • Ram: 2Gb
Özellikler bakımından gelişmiş olan bu cihazın Android yazılımı da inanılmaz olacaktır. 

OnePlus One tanıtım tarihi

CyanogenMOD ve OnePlus şirketinin OnePlus One telefonu için tanıtım tarihi olarak 24 Nisan 2014'ü verdikleri biliniyor. Çok fazla yok. Tanıtımı bekleyip merakımızı gidermeye çalışacağız.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top