0
Geçmişteki oyunların bazıları günümüzde yeniden canlanıyor. Önceden oynadığımız Bomberman oyununu hatırlarsınız. Siz de hayatınız boyunca mutlaka en az bir defa oynamışsınızdır. İşte o oyunun değişik bir versiyonu Android cihazlar için geldi. 

Captain Bomberson adındaki oyun Bomberman’daki mantıkla oynanıyor. Bazı yerlere bomba koyup patlatıyorsunuz. Düşmanlarınız var ve onları da bomba ile öldürmeye çalışıyorsunuz. Ayrıca bombanızın etkisini arttırabiliyorsunuz. Bomba ile parçaladığınız alanlardan bazı özellikler çıkıyor. O özellikleri toplayarak gücünüzü arttırabiliyorsunuz. Oyunda bölüm atlamak için tahtaları parçalamak zorundasınız. Tahtaları parçalayıp içinden çıkacak geçidi bulmak zorundasınız. Tıpkı Bomberman’deki gibi. Oyun mantığı aynı. 

Android İçin bomberman oyunu


Oyun Android üzerinden şu an oynanabiliyor. İki farklı sürümü bulunan oyunun biri ücretli sunulurken, diğeri ücretsiz sunuluyor. Ücretli sürümüne sahip olmak için bu bağlantıdan, ücretsiz sürümüne sahip olmak için de bu bağlantıdan faydalanabilirsiniz.

Android İçin bomberman oyunu

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top