3
Son testlerin en kaliteli Android antivirüs uygulaması olmayı başaran AhnLab: V3 Mobile 2.1'nin özellikleri sizi memnun edecek. AV-Test'in araştırmaları neticesinde bir çok kategoride tam puan almayı başaran Android antivirüs uygulaması her açıdan kaliteli. Koruma kategorisinden 6 tam puan ve kullanışlılık kategorisinden ise yine 6 tam puan almayı başaran uygualam listenin başında.

AhnLab: V3 Mobile 2.1 artıları

  • En yeni kötücül kodları ve kötü niyetli uygulamaları keşfetmeyi başaran uygulama güvenlik bakımından sizleri memnun edecek.
  • AhnLab: V3 Mobile 2.1'in pil performansını minimum düzeyde etkilediği araştırma sonuçlarının en sevindirici tarafı. Çok enerji harcamaz.
  • Arka planda çalışırken cihazı yavaşlatmadığı araştırma sonuçlarının bir diğer sonucu
  • AhnLab: V3 Mobile 2.1'in çok fazla mobil trafik harcamadığı bir gerçek. Burdan da olumlu puan alan uygulama mobil internet kullananları memnun edecek.
Bu kadar olumlu özellik saydık hiç olumsuz özelliği yok mu diyenler için hemen bir tane sayalım. AhnLab: V3 Mobile 2.1'in sıfır puan aldığı iki tane özelliği var.

AhnLab: V3 Mobile 2.1 eksileri

  • Zararlı olmadığı halde Google Play'den indirilen bazı uygulamalara uyarı veriyor.
  • Zararlı olmadığı halde 3. taraf Android mağazalarından indirilen bazı uygulamalara uyarı veriyor.
AhnLab: V3 Mobile 2.1 uygulamasını Google Play sayfasından edinebilirsiniz.

AhnLab: V3 Mobile 2.1 gelişmiş özellikler

  • Standart özelliklerden biri, uygulamanın hırsızlığa karşı koruması mevcut. Bu özellikle telefonu uzantan kilitleyebilir, içindeki bilgilerinizi silebilir ve yerini tespit edebilirsiniz.
  • AhnLab: V3 Mobile 2.1 en önemli özelliklerinden bir diğeri ise çağı engelleme özelliği
  • AhnLab: V3 Mobile 2.1 uygulaması maillerinizi de koruyor. Bilinmeyen ve tehlikeli kaynaklardan gelen mesaj ve mailleri engelliyor.

AhnLab: V3 Mobile 2.1 eksikleri neler?

  • Güvenli internet tarayıcısı maalesef yok. Umarız yazılımcıları bu konuya el atar. Bazı antivirüs ve güvenlik uygulamaları internet tarayıcısını zararlı sitelerden korumaktadırlar. Yakın zamanda AhnLab: V3 Mobile 2.1'ye bu özellik gelmeli.
  • AhnLab: V3 Mobile 2.1 uygulamasının çocuk koruması mevcut değil.
  • Uygulama yedeklemesi SD karta yapılamıyor. Yada bulut hizmetinde saklanmıyor.
Gelişmiş özellikleri ve eksiklikleriyle şuana kadar yazılmış en iyi Android antivirüs uygulaması AhnLab: V3 Mobile 2.1...

AhnLab: V3 Mobile

İlgili - AhnLab: V3Mobile 2.1 Google Play

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. google playde 2.1 yok... 2.0 var...doğru link verin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. selam bay bilgiç. 8-) çok bilmiş tavırlarla ama dikkatsiz bir şekilde yazdığınız yoruma sukunetle cevap veriyorum. görselden versiyonun kaç olduğunu görebilirsiniz. uygulamanın ismi v3 mobile plus 2.0 diye versiyonun 2.0 olduğunu düşündüğünüz için bu tür işlerden pek anlamadığınızı düşünerek yorumunuzu pek önemsemiyorum teşekkürler. =)) :-#
      http://i.minus.com/iA4oPjjF7Qtjc.PNG

      Sil
  2. Nereye yükleniyor simge çıkmıyor

    YanıtlaSil

 
tic
Top