0
General Mobile firmasının piyasaya sürdüğü Discovery Elite cep telefonunda sizlerinde bildiği gibi 2500 mAh değerinde bir batarya var. Sizce bu batarya bu telefona yeter mi? Detaylar haberimizde. 

Elite 5.5 inç Full HD bir ekrana sahip. Üst düzey performansıyla dikkat çeken Elite’e 2500 mAh’lık bir batarya yeter mi? Normalde bu kadar büyük bir ekran ve performansa 2500 mAh’lık batarya az düşüyor. Dışarıdan görünüm böyle. Ancak GM firması çeşitli stabilizasyonlarla ve yapılan iyileştirmelerle bataryanın daha da çok kullanım süresi sunacağını söyledi. 2500 mAh’lık batarya bir günü rahat bir şekilde geride bırakacak açıklaması yapıldı. S4, Note 3 gibi telefonların bataryalarına göre oldukça az değere sahip batarya Elite’ten sökülemiyor. Bu da bir eksi değer. Ancak Note 3 ve S4 gibi cihazlarda da bir gün batarya ya yetiyor, ya yetmiyor. Demek istediğim değerine bakmayın. 

Discovery Elite batarya değerlendirmesi

Elite şu an istediği kullanıcı kitlesine ulaşamadı, ancak cihaz çıkalı daha iki ay bile olmadı. Ona biraz zaman vermeliyiz. Zira Elite zaman içerisinde rekor kırmayı planlıyor. Elite’in bataryasının neden bu kadar az değere sahip olduğunu merak ediyorsunuz. Cevabını hemen vereyim. GM firması hem performans açısından yüksek, hem de fiyat açısından düşük bir telefon üretmeye çalışıyor. Bu nedenle bazı değerleri düşürmek istiyor. Bunlardan bir tanesi de batarya. Bataryanın değerini biraz düşürmüş. Ancak kendi yöntemleriyle düşük değerdeki bataryayı bir gün kullandırıyorlar. 

Sizce Elite’in bataryası yeterli mi?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top