0
Bu yazıya “Sony'ye neler oluyor?” sorusunu sorarak başlamak gerek. İlk önce Playstation 4 stoklarındaki sorunlar, daha sonra açıklanan büyük zarar, Vaio'nun satılması ve şimdi de Xperia Z2 stoklarında çıkan sorunlar. Sony'ye neler oluyor? Geçtiğimiz senelerde de Sony'nin ekonomik açıdan sıkıntı çektiğini duymuştuk; ama bu tür stok problemleri bize hiç sıkıntı olmamıştı.

Stok problemleri iyiye işaret mi?

Olumlu bir bakış açısına sahipsenin bunun aşırı ilgiden kaynaklandığını düşünebilirsiniz. Belki de Sony stok problemi yaşamaktan, aşırı ilgiden memnundur; ama belki de işin aslı başkadır; çünkü Sony'nin tedarik problemli yaşama ihtimalide çok yüksek. Maddi sıkıntılar nedeniyle parça satın alamayan ya da iş gücü maliyetlerini karşılayamayan bir şirket, ürün üretemez ve talebi karşılayamaz. Aynı sorunları HTC'de çok yakın zaman önce, HTC One'ın çıkışından önce görmüştük. Bu sorunların üst üste gelmesi bence iyiye işaret değil.

Xperia Z2 ön siparişten kaldırıldı

Sony kullanıcılarını üzer ve yakın zaman içinde sipariş evrmeyi hayal eden kullanıcıların hayalleri yıkılmış durumda. Sony'nin aldığı bu karar dünyada büyük yankı yaptı. Bazı büyük sitelerde ön sipariş alımları durdu. Şu an ön siparişte olan telefonun bir nevi satışı durduruldu. Bakalım Sony bu sorunları nasıl aşmayı planlıyor ve konuyla ilgili geniş bir açıklama yapacak mı? Bekliyoruz...

xperia z2 ön siparişleri durduruldu

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top