0
Kullanıcılar XP kullanmakta direniyor. Dünyada bilgisayar kullanıcılarının büyük bir bölümü, özellikle şirketler hala Windows XP işletim sistemini kullanıyor. Kullanıcı sayısının çok olması nedeniyle Microsoft, bu işletim sisteminden geçişlerde dikkatli olmak ve insanları Windows'un son sürümüne teşvik etmek için özel çaba harcıyor. Son gelişmlerden biri ise XP'de görülen uyarı penceresi. Microsoft artık, XP kullanıcılarına XP desteğinin ne zaman sona ereceğini gösteren bir pencere gösteriyor. Bu bilgilendirme penceresinde ayrıca detaylı bilgi almak için bir linkte bulunuyor.

XP kullanmaya devam etmek isteyenler

Dünya çapında bir çok kullanıcınında XP kullanmaya devam etmek istediği biliniyor. Bunu önlemek için Microsoft, kullanıcılara destek kesme ve hacker saldırıları konusunda korkutucu hikayeler anlatıyor. Bununlada kalmayıp çeşitli şekillerde Windows 8 için teşvikler sunan Microsoft, Windows 8 başarısızlığı nedeniyle pek başarılı olamıyor.

windows xp destek uyarısı

Bilgilerinizi aktarın

Microsoft'un Windows XP'ye verdiği destek 8 Nisan 2014 tarihinde son buluyor. Geçişleri hızlandırmak için Microsoft bir teşvik daha yapıyor. Özellikle şirketlerin işine yarayacak bir transfer aracı, yakın zaman içinde yayınlanacak. Bu transfer aracı sayesinde XP'deki bütün verilerinizi en uygun fotmatlarda herhangi bir hata ile karşılaşmadan üst versiyonlara aktarabileceksiniz.

xp pc mover

İlgili – WindowsBlog

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top