0
Android ve iOS ve Windows Phone 8 platformlarının en sevilen oyunlarından biri olan Hill Climb Racing şimdi de PC’de. PC’de ancak Windows 8 PC’lere yüklenebiliyor. Detaylar ve oyunun ayrıntıları haberimizde. 

Normalde Hill Climb Racing’i mobil platformlardan tanıyoruz. Ancak Microsoft’un Windows 8’e özel yaptığı mağazasında bu oyun mevcut. Yani Hill Climb Racing’i PC’de de oynayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Windows mağazanızdan oyunu indirmek. Oyunu indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz. Bağlantıya tıkladığınız zaman PC’niz sizi Windows 8 mağazasına götürecektir. Oyunu bağlantıdan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

Oyunda bu defa dokunmatik ekran yok. Elbette Windows 8 işletim sistemi kullanan tablet ya da Ultrabook kullanmıyorsanız oyunu klavyeden oynamak zorundasınız. Kullanmanız gereken tuşlar ileri ve geri tuşları. Zaten başka yapacak hamle olmadığından iki tuşla oyunu oynamak mümkün. Nasıl oynandığını anlatmaya gerek yok. Çünkü oyunu mobil platformlardan tanıyorsunuz. İyi oyunlar.

Windows 8 PC için Hill Climb Racing

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top