2
HP geçmişteki başarısızlıklarının üstünü örterek tablet pazarına yeni bir başlangıç yapıyor. HP'nin tanıttığı yeni tablet HP 8 olarak biliniyor. Android işletim sistemine sahip tabletin diğer özellikleri şu şekilde;

HP 8 1401 özellikleri

  • Ekran: 7.85inc, 1024x768 piksel, IPS
  • İşlemci: Cortex A7, Allwinner a31
  • Ram: 1Gb
  • Hafıza: 16Gb dahili hafıza, MicroSD desteği
  • Kamera: 2MP arka kamera, 0.3MP ön kamera
  • İşletim sistemi: Android 4.2.2
  • Batarya: 3800mAh
Giriş seviyesinin üstünde diyebileceğimiz HP'nin yeni tableti fiyat olarakta uygun.

HP 8 1401 Android tablet satış fiyatı

HP'den yapılan açıklamada tabletin 170$ satış fiyatı olduğu belirtildi. Bakalım HP bu tabletiyle başarıyı yakalayabilecek, en azından piyasadaki adını koruyabilecek mi? Bildiğiniz gibi geçtiğimiz senenin sonunda HP ekonomik sıkıntılardan dolayı, bir çok kişiyi işten çıkarmış ve bazı bölgelerde, çeşitli tesislerini kapatmak zorunda kalmıştı.

hp 8 1401 tablet özellikleri tanıtım

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Note 2 ve GMD'yi karşılaştırmak başlı başına bir hata note 2'nin yazılım desteği çok daha uzun bir süre devam edecek. Donanım olarak çok bariz üstün 1 yıl sonra GMD'nin kastığı oyunlar Note 2'de rahatlıkla açılacak. Samsungun sağlamış olduğu S-Not vb. Kalem uygulamaları ve kalemi harika denelebilir. Halihazırda xda geşiltiricleri note 3 ile birlikte gelen çoğu özelliği port ettiler. Ekran boyutu film izlemek, oyun oynamak, not tutmak için çok ideal. Servis desteği gmd nin zayıf.Sar değerleri ortada. Zaten kişi almadan önce cihazı ne yapmak için alıyor bir düşünsün alo demek için alıyorsa zaten çıkıpta phablet kategorisindeki note 2 hiçbir işine yaramaz. bu yüzden karşılaştırma yapmak oldukça saçma. Anca Gmd s3 ile karşılaştırılabilir. S3 bir Cm romla Gmd'den yine üstün kalır. Ama fiyat olarakta Gmd daha uygun. Bu arada Note 2 hafızası 64 gb değil.

    YanıtlaSil
  2. hocam, değerli yorumun için teşekkür ederim. cevaplamaya sondan başlamak istiyorum. Note 2'nin 3 farklı modeli var. sizde 64Gb olmayabilir ama Samsung böyle bir model üretti :) http://www.samsung.com/tr/microsite/galaxynote2/spec.html burdan kontrol edebilirsiniz.



    karşılaştırma tamamen donanımsaldır. samsung'un ileriki zamanlarda note 2 için desteğini sürdüreceğini neden hesaba katalım?


    xda portundan bahsetmişsiniz, bu sanırım custom romla elde ediliyor ki karşılaştırmada bundan bahsetmemizde imkansız. orjinal hallerinden bahsediyoruz.


    bir yıl içinde bahsettiğiniz gibi bir kalite sıçramasınında yaşanacağından şüpheliyim. bir yıl sonrada gmd nin oyunlar konusunda hiç sıkıntı yaşatacağını zannetmiyorum.


    en önemlisi elbette fiyat farkı. hocam elbette note 2 nin kalitesi, malzeme kalitesi tartışılmaz. gmd ye göre oldukça önde; ama farkı anlamanız için şu şekilde bir kıyaslama yapmanızı istiyorum. Note 2'nin 650 liraya satılacağı kararlaştırılıyor. sizce nasıl bir telefon çıkar ortaya?

    YanıtlaSil

 
tic
Top