0
Ülkemizde yakın zaman önce engellenen Twitter dur durak bilmeden güncellenip kendini geliştirmeye devam ediyor. Bu defa Twitter’a iki yenilik eklendi. Eklenen yeniliklerle ilgili detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz. 

Twitter’a eklenen özelliklerden bir tanesi çoklu fotoğraf ekleme. Eskiden Twitter’a çoklu fotoğraf ekleme diye bir özellik yoktu. Örneğin Facebook’ta birçok fotoğrafı seçip hepsinin yüklenmesini bekleyebiliyorsunuz. Twitter’a bu özellik yeni eklendi. Facebook’tan geç de olsa Twitter kendini geliştirme yolunda ilerliyor. Ne de olsa Twitter ülkemizde yeni yeni yoğun olarak kullanmaya başlanıyor. 

Twitter’a eklenen bir diğer özellik ise fotoğraf etiketleme. Artık yüklediğiniz fotoğraflar hangi arkadaşlarınıza aitse ya da hangi arkadaşlarınızla beraber fotoğraf çektirdiyseniz onları etiketleyebileceksiniz. Onlar ve onların arkadaşları da bu fotoğrafları görecek. Facebook’taki etiket mantığını düşünün. O şekilde bir etiketleme özelliği geliyor. 

Twitter'a Güncelleme

Ayrıca şunu da belirtmeliyim ki arkadaşlarınızı etiketliyorsunuz ve bunun için karakter kullanmak zorunda kalıyorsunuz. Bu karakterler yeni güncellemeyle birlikte 140 karakterin içerisinde sayılmıyor. Bu da gerçekten çok iyi olmuş. Çünkü etiketleme yaparken zaten karakter sayımız iyice azalıyordu. 

Twitter’a yolunda başarılar diliyoruz. Dileriz ki kısa zamanda ülkemizde de Twitter yasağı kalkar.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top