0
Oculus tarafından yapılan açıklamada Sony'nin PS4 için geliştirdiği sanal gerçeklik cihazının piyasa için olumlu sonuçları olacağına değinildi. Nate Mitchell Sony ile ilgili yaptığı açıklamada, Sony'nin sanal gerçeklik pazarına girmesinin, pazarın gelişimi ve yatırımların artması konusunda olumlu etkileri olacağına vurgu yaptı.

Sony, PS 4 için sanal gerçeklik cihazı geliştirdiğini “PS 4 İçin Sanal Gerçeklik Cihazı” yazımızda duyurmuştuk. Oculus Rift geliştiricileri Sony'yi bu çalışması nedeniyle tebrik ediyor; çünkü Sony gibi bir devin piyasaya girmesinin sanal gerçeklik sektörü açısından önemli olduğu bir gerçek.

Oculus tarafından korkulan tek durumun, yatırımların Sony nedeniyle sadece PS4 tarafına kayabilir olması. Böyle bir şeyin gerçekleşme ihtimalinin çok düşük olduğuna vurgu yapan Nate Mitchell PC içinde gelişmelerin yaşanması gerektiğini duyurdu. Ayrıca PC için Oculus'un en büyük destekçilerinden birinin Valve olacağını da biliyoruz.

Bu haberle birlikte dikkat çekmek istediğimiz nokta ise; son zamanlarda neden herkes Sony'yi övüyor. Hem de pazarda bire bir rakibi olan şirketler Sony'yi sürekli övüp başarılarının devamını diliyor. Nedir bu saygı?

sony sanal gerçeklik cihazı

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top