0
Riot Games'ten yapılan açıklamada League of Legends'in oyuncu sayısı ortaya çıktı. Yapılan açıklamada League of Legends'i hergün 27 milyon kişi oynuyor. Bununla birlikte en ilginç verilerden biri de League of Legends'in anlık oyuncu sayısı 7.5 milyon olarak açıklandı. Bu gerçekten büyük bir rakam. Son olarak paylaşılan rakamlara göre aylık 67 milyon farklı kişi League of Legends ile ilgileniyor.

Ülkemizde League of Legends ile birlikte, önemli gelişmelerin olduğunu söylemek mümkün. E-spor'un League of Legends sayesinde aktif şekilde anılmaya başlandığını unutmamak lazım. Devlet tarafından ücretsiz verilen e-sporcu lisansı ise en sevindirici gelişmelerden birisi. Yakın zaman önce gerçekleşen League of Legends kış finallerinin canlı olarak yayınlandığı hatırlatalım. Ülkemizde oyunlar ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

League of Legends'in ülkemiz rakamlarına bakacak olursak, günümüzde 4 milyondan fazla League of Legends hesabı var. bu hesaplarda ise 30 bin kişi liglerde yer alıyor.

Bizim bu gelişmelerden beklentilerimiz, diğer oyunlarında aktif şekilde oynanması olacaktır. Sadece moba tarzında değilde fps, tps, mmorpg tarzında oyunlarında bilinmesi ve aktif olarak oynanması bizi mutlu eder. Bununla ilgili ligler oluşturulması oyunların ve oyuncuların aktifliği üzerinde olumlu etki yapacaktır.

lol rakamları oyuncu sayilari

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top